class="post-template-default single single-post postid-86 single-format-standard wp-custom-logo elementor-default elementor-kit-5 elementor-page-61">
cradle2cradle

Cradle2Cradle

Marktplaats voor bouwmaterialen

Cradle2Cradle is dé marktplaats voor circulaire bouwmaterialen. Veel opdrachtgevers vinden het belangrijk dat er duurzame producten gebruikt worden voor een project. Daarnaast zijn er vaak restpartijen over bij een bouwproject.

Bouwmaterialen hergebruiken

Het is belangrijk om verspilling van bouwmaterialen te voorkomen. Met circulair bouwen hebben we minder restafval bij bouwprojecten en kunnen we bouwafval verminderen. Circulaire bouwmaterialen kunnen ons helpen dit probleem op te lossen. Door restjes bouwmateriaal van andere projecten te gebruiken, kun je deze grondstoffen hergebruiken en geld besparen!

Cradle2Cradle is opgericht, om het vraag en aanbod van circulaire bouwmaterialen bij elkaar te brengen. Het belangrijkste doel hierbij is, om verspilling van bouwmaterialen tegen te gaan.

Meer informatie over dit uniek concept, zelf verkoper worden van circulaire materialen of circulaire bouwmaterialen kopen? Bezoek de website van Cradle2Cradle.

Heb je zelf een regenpijp geplaatst of dakpannen gelegd en heb je hier materiaal van over? Dit zijn perfecte producten om via onze partner ter verkopen.

Geschreven door:

Redactie Woonenklus

Redactie Woonenklus

Lees ook over

Jouw artikel ook op Woonenklus.nl?

Wil jij met jouw bedrijf of met jouw artikel ook verschijnen op woonenklus.nl? Neem dan vrijblijvend contact op via deze link. Hiermee verbeter je jouw naamsbekendheid en de online vindbaarheid in zoekmachines van jouw websites. Het plaatsen van een artikel is tot het einde van 2022 gratis. Wacht dus niet te lang. Het heeft alleen maar voordelen.