class="post-template-default single single-post postid-39 single-format-standard wp-custom-logo elementor-default elementor-kit-5 elementor-page-61">
de-luchtdichtspecialist-luchtdichtbouwen

De beste Luchtdichtspecialist Nr 1 in luchtdicht bouwen

Jouw partner in luchdicht bouwen

De luchtdichtspecialist uit Zeddam is jouw partner in luchtdicht bouwen. De Luchtdichtspecialist helpt jou met isoleren van daken, muren, kieren en naden. Als je jouw huis wilt verduurzamen, verdiep je dan zeker in luchtdicht bouwen. Veel mensen weten niet wat de voordelen zijn en vaak is dit een ondergeschoven kindje bij het verduurzamen van een huis. Wij willen daar graag verandering in brengen. Luchtdicht bouwen is namelijk een van de beste manieren om jouw huis duurzamer te maken. Je bespaart op je energiekosten, maakt jouw woning tochtvrij en geniet van een aangemaner leefklimaat. Daarnaast verdien je de investering in luchtdicht bouwen binnen enkele jaren terug.

Voor wie?

De Luchtdichtspecialist werkt onder andere voor particuleren, voor kleine en grote bouwbedrijven en voor woningcorporaties door heel Nederland.

Bouwen met luchtdichtgaranties

Wij steken veel tijd in het onderzoek naar geschikte materialen voor luchtdicht bouwen. Hierbij worden testrapporten, berekeningen en verouderingstesten gebruikt. Naast het gebruik van goede producten, is de luchtdichtkwaliteit sterk afhankelijk van de manier waarop het wordt aangebracht. Wij staan garant voor de luchtdichtheid van onze projecten. Met behulp van luchtdichtheidsmetingen worden resultaten aangetoond. 

Wie is de luchtdichtspecialist?

De Luchtdichtspecialist is opgericht door Kees Tomberg. Inmiddels hebben al veel particulieren en bedrijven in Nederland gebruik gemaakt van de diensten van De Luchtdichtspecialist. Om het beste voor jou als opdrachtgever te kunnen bieden werken wij samen met gerespecteerde partners binnen de luchtdicht bouw. Onze partners zijn onder andere: Tremco Illbruck, Cpg-europe.com, Siga en Pro clima. 

Dak laten isoleren door de Luchtdichtspecialist?

Het isoleren van het dak van jouw woning is een goede investering. Ongemerkt verdwijnt er veel warmte via het dak en verspil je onnodig veel energie. Met dakisolatie bespaart je tot honderden euro’s per jaar op je energiekosten. Een investering die zich dus makkelijk terugverdiend. Daarnaast blijft de temperatuur van jouw woning optimaal. Een groot voordeel van het aanbrengen van dakisolatie is, dat dit een snelle methode is van isoleren. In een paar dagen is jouw dak geïsoleerd en kun je direct profiteren van de voordelen.

Voordelen

Dakisolatie zorgt ervoor, dat in de koude maanden de warmte beter in jouw woning blijft. In de warme maanden houdt de dakisolatie de warmte buiten. Hiermee wordt jouw wooncomfort aanzienlijk verbeterd. Daarnaast zorgt dakisolatie voor:

  • Waardevermeerdering van jouw woning door een hoger energielabel
  • Het verlagen van de energiekosten
  • Een beter milieu door verlaging van de CO2-uitstoot

Luchtdicht bouwen uitgelegd in een video

Kies voor een keurmerk

De Luchtdichtspecialist is aangesloten bij het NvBL. Dit is de brancheorganisatie voor Luchtdicht bouwen. Hiermee weet je zeker dat je voor kwaliteit kiest en dat er gedegen werk wordt geleverd. Het NvBL is de vereniging voor luchtdichtheidsmetingen.

Wat kost luchtdicht bouwen?

De kosten van luchtdicht bouwen hangen af van het type woning, het soort dak, bewoonbare oppervlak en veel meer factoren. Ben je benieuwd naar de investering die nodig is, om jouw huis luchtdicht te maken? Gebruik dan deze handige rekentool.

Jouw woning zelf luchtdicht renoveren?

Wil jij jouw woning zelf luchtdicht renoveren? Bekijk dan een ruim assortiment aan producten op de website van Illbruck. Hier shop je onder andere de beste kit, lijm, tapes en banden voor het afdichten van kieren en naden in jouw woning.

Meer informatie

Wil je meer informatie over Luchtdicht bouwen? Ga dan naar de website van de Luchtdichtspecialist. Zij kunnen jou alles vertellen over het luchtdicht maken van jouw woning. Bespaar op je energiekosten en geniet van tochtvrij wonen.

Wil je meer informatie over ander onderwerpen? Lees dan hier hoe jij zelf dakpannen kunt leggen, een zinken deklijst plaatst, een regenpijp plaatst of een dakgoot plaatst.

Zelf een artikel plaatsen?

Wil je zelf een partner pagina aanmaken of een artikel plaatsen over jouw vakgebied? Neem dan contact op via info@woonenklus.nl

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Geschreven door:

Redactie Woonenklus

Redactie Woonenklus

Lees ook over

Jouw artikel ook op Woonenklus.nl?

Wil jij met jouw bedrijf of met jouw artikel ook verschijnen op woonenklus.nl? Neem dan vrijblijvend contact op via deze link. Hiermee verbeter je jouw naamsbekendheid en de online vindbaarheid in zoekmachines van jouw websites. Het plaatsen van een artikel is tot het einde van 2022 gratis. Wacht dus niet te lang. Het heeft alleen maar voordelen.