class="post-template-default single single-post postid-450 single-format-standard wp-custom-logo elementor-default elementor-kit-5 elementor-page-61">
Hoe kaal moet een trap zijn voor vloerbedekking

Hoe kaal moet een trap zijn voor vloerbedekking

Hoe kaal moet een trap zijn voor vloerbedekking?

Als je vloerbedekking wilt leggen op de trap, dan is het zeer belangrijk dat de trap helemaal kaal is. Het korte antwoord lees je direct hier:

Een trap moet kaal zijn als je vloerbedekking wilt leggen, zodat de vloerbedekking goed kan hechten aan het hout. Alle lak, verf, wax of andere coatings moeten van de treden verwijderd worden voordat je de vloerbedekking kunt leggen. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de treden schoon en vlak zijn, zodat de vloerbedekking goed kan liggen. Als je twijfelt of je trap kaal genoeg is, kun je een proefstuk van de vloerbedekking op de trap leggen om te zien of het goed blijft zitten.

Geschreven door:

Redactie Woonenklus

Redactie Woonenklus

Lees ook over

Jouw artikel ook op Woonenklus.nl?

Wil jij met jouw bedrijf of met jouw artikel ook verschijnen op woonenklus.nl? Neem dan vrijblijvend contact op via deze link. Hiermee verbeter je jouw naamsbekendheid en de online vindbaarheid in zoekmachines van jouw websites. Het plaatsen van een artikel is tot het einde van 2022 gratis. Wacht dus niet te lang. Het heeft alleen maar voordelen.