class="post-template-default single single-post postid-50 single-format-standard wp-custom-logo elementor-default elementor-kit-5 elementor-page-61">
zonnepanelen-achterhoek

Kok Duurzaam Zonnepanelen

Zonnepanelen specialist Kok Duurzaam

Kok Duurzaam is begin 2017 opgericht door Bjorn Kok. Na eerst veel ervaring op te hebben gedaan (inmiddels 10 jaar), was het tijd om de kwaliteit onder de naam Kok Duurzaam te vervolgen. Sinds 2017 hebben wij veel particulieren en bedrijven in de Achterhoek en Liemers voorzien van de beste kwaliteit zonnestroominstallaties.

Waarom kiezen voor Kok Duurzaam?

Kies voor Kok Duurzaam als u geen concessies wilt doen aan de kwaliteit van uw zonnestroominstallatie. Wij werken alleen met de beste merken. Daarnaast geeft Bjorn altijd persoonlijk advies bij u op locatie. Hierdoor kunnen we voor iedere situatie het maximale resultaat behalen.

Zonnepanelen laten plaatsen op jouw huis?

Overweeg jij om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw huis? Laat je dan goed adviseren, zodat je de beste beslissing neemt over deze langetermijn investering. Kies niet direct voor de eerste de beste, maar ga voor kwaliteit. Ga daarom niet voor seriegeschakelde zonnepanelen maar kies altijd voor paralelgeschakelde zonnepanelen. Hierdoor beperk je jouw verlies, wanneer er bijvoorbeeld schaduw over een deel van de zonnepanelen valt.

SolarEdge Technologies

Met SolarEdge maken we het mogelijk dat ieder zonnepaneel afzonderlijk de maximale output genereert. Dit doen we door gebruik te maken van micro optimizers. Ieder zonnepaneel wordt gekoppeld aan een eigen optimizer. De optimizers worden vervolgens in serie aan de omvormer gekoppeld.

Met optimizers haal je tot 25% meer vermogen uit jouw zonnepanelen. Met SolarEdge produceert elk paneel maximaal energie en wordt vermogensverlies voorkomen. Dit kan ontstaan door bijvoorbeeld vervuiling, producttolerantie, beschaduwing, sneeuw, vogelpoep of bladval.

SolarEdge haalt al snel 6% meer rendement uit je paneel. Dit kan verder oplopen tot 25% bij een hoge schaduwfactor.

Veiligheid voorop

Een zonnepaneel geeft ongeveer 37 Volt gelijkspanning. 10 zonnepanelen in serie geven 10 x 37 Volt = 370 Volt op de kabels. Als de stroom wordt uitgeschakeld, blijft er 370 Volt op de gelijkstroomkabels staan. Dit kan gevaar opleveren bij brand en bij werkzaamheden aan de installatie.

De SolarEdge optimizers zorgen ervoor dat er slechts 1 Volt per paneel op de string komt te staan bij storingen. De optimizers controleren of de installatie veilig is en schakelen de panelen daarna pas in. Bij een storing brengen ze de spanning direct terug naar 1 Volt.

Video van een zonnepaneel project

Bekijk hieronder een video van een recent opgeleverd project bij een zakelijke klant.

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen bij jouw thuis, op je bedrijf, of over de aanschaf van het grootzakelijk gebruik van zonnepanelen? Neem dan contact op met Kok Duurzaam uit Didam – De Achterhoek.

One Response

  1. Ik zou graag een afspraak willen maken om naar mogelijkheden te kijken om zonnepanelen te kunnen installeren en de besparing en kosten tegemoet te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Geschreven door:

Redactie Woonenklus

Redactie Woonenklus

Lees ook over

Jouw artikel ook op Woonenklus.nl?

Wil jij met jouw bedrijf of met jouw artikel ook verschijnen op woonenklus.nl? Neem dan vrijblijvend contact op via deze link. Hiermee verbeter je jouw naamsbekendheid en de online vindbaarheid in zoekmachines van jouw websites. Het plaatsen van een artikel is tot het einde van 2022 gratis. Wacht dus niet te lang. Het heeft alleen maar voordelen.