class="post-template-default single single-post postid-65 single-format-standard wp-custom-logo elementor-default elementor-kit-5 elementor-page-61">
stoneleaf-natuursteen-fineer

StoneLeaf #1 in Natuursteen fineer

Natuursteen Fineer producten

Natuursteen fineer kun je gebruiken voor veel verschillende toepassingen. Gebruik het voor wandbekleding, vloeren, douches of als bedekking voor werkbladen en andere meubels. Natuursteen fineer geeft een luxe uitstraling en is zeer geschikt als decoratie voor een woning of bedrijfspand

Waarvoor gebruik je natuursteen fineer?

Natuursteen kan op veel plaatsen in en rondom een huis of gebouw worden toegepast. Het geeft een prachtige uitstraling aan ieder project. Natuursteen Fineer van StoneLeaf wordt onder andere geplaatst op: muren, vloeren, douches, meubels, zwembaden, buitenmuren, openhaarden en keukens.

Wat is StoneLeaf?

StoneLeaf is opgericht in 2013 en is gespecialiseerd in de productie van natuursteenplaten, gemaakt van blokken leisteen, mica of marmer. Het is ontworpen om  vloeren, muren en meubels te bedekken. De stenen van StoneLeaf zijn flexibel en licht, waardoor het snel en eenvoudig binnen en buiten gebruikt kan worden. Hierdoor is Natuursteen Fineer zeer geschikt voor bouw- en renovatieprojecten. 

In Nederland en België wordt StoneLeaf gedistribueerd door De Specialisten B.V. Zij leveren de producten van StoneLeaf voornamelijk aan architecten, bouwbedrijven en project ontwikkelaars. Wil jij gebruik maken van StoneLeaf Natuursteen Fineer? Neem dan contact op en krijg toegang tot onze prachtige Natuursteen Fineer producten. 

Interesse als particulier?

Heb jij als particulier interesse in de producten van StoneLeaf? Vraag dan jouw interieurarchitect, ontwerper of designer om contact op te nemen met StoneLeaf Nederland. Het gebruik van deze producten vraagt namelijk om een professionele benadering. Hierdoor levert StoneLeaf ook uitsluitend aan B2B klanten. Via jouw ontwerper of architect kun je dus wel toegang krijgen tot het StoneLeaf assortiment.

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over de producten van StoneLeaf? Neem dan contact op via deze link.

Geschreven door:

Redactie Woonenklus

Redactie Woonenklus

Lees ook over

Jouw artikel ook op Woonenklus.nl?

Wil jij met jouw bedrijf of met jouw artikel ook verschijnen op woonenklus.nl? Neem dan vrijblijvend contact op via deze link. Hiermee verbeter je jouw naamsbekendheid en de online vindbaarheid in zoekmachines van jouw websites. Het plaatsen van een artikel is tot het einde van 2022 gratis. Wacht dus niet te lang. Het heeft alleen maar voordelen.